Nemovitostní dluhopisy - investujte s námi do nemovitostí

Nemovitostní dluhopisy - investujte s námi do nemovitostí

V současné době patří investování do nemovitostí mezi jednu z nejoblíbenějších forem zhodnocování finančních prostředků. Trh s realitami a poptávka po nich neustále rostou, přičemž tato oblast není oproti jiným ani zdaleka přesycená a nedokáže uspokojit všechny nároky na standardní bydlení se stále zvyšují.  Tím, že také dochází k inflaci a neúměrnému zdražování nemovitostí, patří k neoddiskutovatelným faktům, že právě investice do realit je to, co nás může držet při zemi a co nám dodává pocit tolik žádaného bezpečí. Moderní člověk mimo své potřeby a svůj domov rovněž do tohoto rozvíjejícího se trhu s nemovitostmi investuje, aby si zaručil další vedlejší příjmy a zabezpečil sebe nebo svou rodinu i do budoucna. Jak však zařídit, aby byly tyto investice optimálně zhodnocené? S námi je to všechno jinak!

Naše dluhopisy, které se dají zakoupit již od částky 50 000 Kč a které mají garantovaný úrok ve výši 3,2 % na dobu pěti let (s tím, že vyplácení probíhá co půl roku na účet klienta) však oproti např. spořícím účtům přinášejí mnohem vyšší výnos a jsou taktéž oproti investování na akciových trzích mnohem bezpečnější a stabilnější. Přestože je možné tyto dluhopisy srovnat se stavebním spořením či termínovanými vklady, stále se u nás jedná o výraznější zhodnocení. Dlouhodobě je tedy u těchto dluhopisů možné pozorovat výnos, který vzniká na základě dalších investicí do nemovitostí (především z konzervativních investic do pronájmu), v rozmezí 3-5 % z pronájmu a dalších několik % z každoročního zhodnocování nemovitostí.

Navíc tím, že působíme také jako realitní kancelář, máme možnost skupovat veškeré nemovitosti z první ruky, přičemž si zpravidla vybíráme ty lukrativní, takže investice s námi se klientům vyplatí.

Mimo to naše činnost byla schválena soudem ČR, nemusíte se tedy obávat ztráty garance.

Chcete investovat do nemovitostí, ale máte omezené finanční zdroje? Ukážeme Vám způsob, jak využít výhod investování do nemovitostí už od částky 50 000 Kč s garantovaným úrokem 3,2 %! Výnosy z takto investované částky, jak již bylo řečeno, navíc získáváte každý půlrok na svůj účet.

Kde inzerujeme?