SPOLUPRÁCE

50, 70, nebo i 100% provize pro realitní makléře za 1500,- Kč

Lepší výdělky, svoboda, přátelský přístup a nižší náklady

Jsme přesvědčeni, že práce realitního makléře je poslání. Proto Vám nabízíme stabilní zázemí úspěšně společnosti pro Váš realitní business.

Budujme společně důvěru v makléře - TRUST in BROKER

Pro makléře, kteří nepreferují franšízový model máme připravený režim 50, či 70 % - REALITNÍ MAKLÉŘ - jedná se také o podíl na provizi. I tento model zahrnuje vše co franšízový model 100 % - PARTNER, navíc je k vždy k ruce a výhodou je, že makléř nenese žádné náklady související s realitním obchodem. (Poplatek 1500,- Kč / měsíc je pouze u varianty 100 % - PARTNER)

 

Co vše získáte za 1500,- Kč měsíčně případně zdarma?

 

  • 50, 70, nebo 100% odměny z práce, kterou odvedete,
  • profi realitní systém, který využívá třeba i REMAX, s napojením na cenové mapy a katastr,
  • exporty na realitní servery z jednoho místa,
  • pravidelné zálohy a SEO ke každé zakázce,
  • vlastní webovou vizitku s rozšiřujícími informacemi i vlastními nabídkami, 
  • možnost zakládat webové stránky nemovitostí i makléře přímo z realitního systému
  • možnost využívat zvýhodněný advokátní a finanční servis, 
  • KAM managera a backoffice pro případné dotazy,
  • značnou úsporu za inzerci na realitních portálech,
  • mobilní tarify za výhodnější ceny,
  • velké finanční úspory dosahující 100 tisícových částek za web a konektivitu.

 

To vše a ještě mnohem více je zahrnuto v našem franšízovém modelu pro realitního makléře na pozici - PARTNER, pouze za 1500,- Kč měsíčně. 

Pro REALITNÍ MAKLÉŘE, kterí mají vše zdarma navíc podpora zkušených kolegů. Výhodou je možnost kdykoli v budoucnu přestoupit do pozice PARTNERA.

 
 

Hledáte realitní brokerpool, či servisní organizaci pro realitní makléře?

Právě jste ji našli.

 

 
Nejčastější otázky realitních makléřů a odpovědi

Pro jaké makléře je spolupráce s námi vhodná?

Náš koncept je postaven na transparentnosti. Nehrajeme na model 50:50 apod., ale makléři u nás získavají maximální odměny. Makléř by měl být zkušený, ale není to o tom, že se nebude moci na nikoho obrátit. Spolupracujeme společně, jelikož chceme sdílet zkušenosti a rádi si vzájemně poradíme. Model 50 %, nebo 70 % máme také, ale z dlouhodobého hlediska směřujeme kolegy do modelu 100 %, aby si vydělali víc peněz. Nikoho však do ničeho nenutíme.


TB REALITY je realitní kancelář nebo brokerpool / servisní organizace pro makléře?

Pro klienty se tváříme jako klasická realitní kancelář, pro makléře jsme brokerpool, neboli servisní organizace. Díky takto nastavenému systému jsme silnější jako celek a samozřejmě také takto fungujeme.


Z čeho vyděláváte? Kolik stojí servis TB REALITY pro makléře?

Marketing a veškerý systém je financován z členských poplatků, (měsíční poplatek ve výši 1500,- Kč). Makléři u nás fungují na bázi franšízového modelu, my jim k tomu dodáváme zejména systém a veškeré funkční nástroje. Cena inzerce za inzerát a den je pak 4,9 Kč, vyjma serveru sreality.cz, který změnil pro makléře svou cenovou politiku. V případě modelu 50 %, či 70 % je inzerce kompletně hrazena realitní kanceláří.


Kde působíte?

Působíme v celé ČR. Hodně věcí umíme řešit on-line, zejména v dnešní době.


Je počet makléřů nějak omezený?

Předběžný plán je 15-20 makléřů na jeden kraj. Následně budeme vyhodnocovat zdali dát příležitost i dalším makléřům či nikoli. Záleží vždy na vytíženosti makléřů v daném kraji.


Máte nějaké pokuty nebo sankce?

Makléři u nás fungují na tzv. franšízovém modelu. Makléř ve všech smlouvách vystupuje jako samostatná jednotka s kterou klient jedná. Pokuty a sankce máme za závažné porušení smluvních podmínek, jakými jsou podvody, okradení klienta, poškození značky. Proto pokud si někdo myslí, že tyto věci zkousneme, raději ať nás vůbec nekontaktuje, protože by tímto poškodil jen další makléře, kteří hrají "fair-play hru".


Občas potřebuji něco zkonzultovat nebo poradit, jak to řešíte u Vás?

Kdykoliv potřebujete, můžete se obrátit na naše key acount managery, kteří Vám rádi poradí co se týká systému a celého fungování. Krom rad, které jsou určitě nejdůležitější, máme klasické manuály a sdílený cloud, kde najdete odpovědi na většinu otázek.

 

Chcete se přidat a získat až 100% odměny? Napište nám, a my Vám do 24 hodin pošleme naši prezentaci! 

Kde inzerujeme?