Odhad ceny nemovitosti

Odhad ceny nemovitosti

Chystáte se prodat dům či pronajmout byt a nevíte jaké tržní hodnoty Vaše nemovitost nabývá? V naší realitní kanceláři TB REALITY, se sídlem v Ostravě, Vám rádi zpracujeme odhad tržní ceny nemovitosti díky speciálnímu systému. Službu odhadu nemovitosti poskytuje naše realitní kancelář zcela zdarma. Je to jednoduchý způsob, jak zjistit tržní cenu a nepřijít tak o zisk při prodeji dané nemovitosti. Odhad nemovitosti se může vyplatit také v situaci, kdy si byt či dům pořizujete a nejste si jisti, zda Vás inzerter/prodejce neoklame a neprodá Vám nemovitost za draho. Dalším případem, kdy je zjišťování tržní ceny důležité může být také dědické řízení. Tedy pokud převádíte nemovitost na někoho jiného. Jiným případem může být i rozvodové řízení, kdy je vhodné nemovitost řádně cenově odhadnout, aby byly obě strany spokojené a nepřidělávaly se zbytečné potíže. Na všechny tyto typy odhadů nemovitostí se naše realitní kancelář TB REALITY specializuje. Ceny nemovitostí se v různých případech liší. Zde je výpis základních typů cen nemovitostí, jen pro přehled:

  • OBVYKLÁ CENA je taková tržní cena, kterou můžete v dané chvíli v téže lokalitě na realitním trhu žádat.
  • CENA ZJIŠTĚNÁ neboli ADMINISTRATIVNÍ je cena, kterou určují tabulky Ministerstva financí v 'oceňovací vyhlášce', a to kvůli daňové spravedlnosti.
  • ZADLUŽITELNÁ CENA nemovitosti nastává tehdy, když si na nemovitost berete hypotéku. V tu chvíli tržní cenu nemovitosti přiřazuje banka.

Taková vyhledávání a výpočty na vlastní pěst bývají obtížné, a právě proto poskytujeme službu odhady nemovitosti zdarma, pro Vaše pohodlí. Tak neváhejte, a budete-li potřebovat, zavolejte do naší realitní kanceláře TB REALITY a sjednejte si schůzku. Nebo nám jednoduše napište na naší emailovou adresu. Rádi Vám se zjištěním tržní ceny Vašeho domu či bytu pomůžeme.

Kde inzerujeme?