Vaše nemovitost v nejlepším světle

Vaše nemovitost v nejlepším světle

Zvoní telefon a někdo si chce prohlédnout byt nebo dům, který prodáváte. Jak se stalo, že jej oslovila právě vaše nemovitost? Zalíbili se mu fotografie a video! Prohlédl si je u inzerátu a rozhodl se ucházet se o koupi právě u vás. 

O prodeji nemovitosti se rozhoduje on-line

Chystáte se prodat dům nebo byt. Jistě vám záleží na tom, abyste jej na trhu mohli nabídnout za maximální možnou cenu. Jak toho docílit? Je třeba zpracovat velmi kvalitní prezentaci. V tom vám pomůže realitní kancelář TB REALITY. Profesionálové v oboru sledují trendy a dokáží vám přinést i stovky tisíc navíc. První krok k prodeji nemovitosti je určitě osobní prohlídka. Ale kteří kupující přichází na prohlídku? Ti, kteří se seznámili s nabídkou nemovitosti na internetu.

Pročítali pečlivě text inzerátu?

Prohlíželi všechny parametry nemovitosti?

Ne!

Nad inzerátem strávili jen několik vteřin a rozhodla fotografie! Poutavá fotografie znamená proklik na inzerát a snímky nemovitosti jsou tím, co si kupující prohlíží první. Podle nich se rozhoduje, zda vás navštíví. Jak správně nafotit domácnost vědí profesionální fotografové. Nikdy nezískáte dobré snímky, pokud nepoužijete špičkovou techniku a neoslovíte profesionálního fotografa! Spolu s grafickou úpravou snímků vznikají dokonalé záběry. Ani nebudete věřit, že takto úžasně vypadá vaše domácnost! Je možné zpracovat i videoprohlídku nemovitosti nebo fotky dronem!

Jak připravit nemovitost na focení

Výborná technika, světlo a umění profesionálního fotografa zajistí výborný výsledek. Ten lze však dosáhnout jen tehdy, když dům nebo byt dobře připravíte na focení. Jak by měla taková příprava vypadat? Pokud chcete získat maximální prodejní cenu, je třeba přivést na prohlídku co nejvíce zájemců. Věnujte čas přípravám na focení. Několikanásobně se vám vaše investice vrátí. Uklidit už dávno nestačí. Před focením schovejte všechny osobní věci. Rodinné fotografie, obrázky, co malovaly děti, magnetky na ledničce, kabáty a obuv. Dům musí vypadat neutrálně. Pro získání maximální prodejní ceny jděte ještě dále. Všude vymalujte na bílo a před focením odneste co nejvíce nábytku. Domácnost musí vypadat vzdušně a prostorně. S malou investicí dokážete zázraky. Zkuste vyměnit kuchyňská dvířka za moderní verzi, přetřete vchodové dveře, ke vstupu umístěte květiny. Tyto maličkosti přinášejí obrovský rozdíl v prodejní ceně! Čím získáte kupujícího právě vy? Rozhodnou profesionální fotografie nemovitosti od realitní kanceláře TB REALITY! Vždy ochotní makléři čekají na vaše zavolání!

Kde inzerujeme?