Život v Ostravě - Ostrava Dubina

Ostrava Dubina a život zde

V dnešním díle představování městských částí Ostravy se zaměříme na oblast zvanou Ostrava Dubina. Jedná se o sídliště, kde ve velkém převládají panelové domy, a je součástí obvodu Ostrava Jih. Podle statistických údajů zde žije 6% všech obyvatel Ostravy.

                                                   

Tak jako všechny ostatní částí Ostravy, i Ostrava Dubina je soběstačná a pokud se při stěhování rozhodne využít této lokality pro svůj nový byt, budete mít všechno po ruce. Od různých institucí, jako jsou realitní kancelář, pošta, obchody, supermarkety, tak jsou zde samozřejmě také restaurační zařízení, lékaři, fitness centrum.

Ostrava Dubina je ideálním řešením pro lidi, kteří ke svému životu potřebují mít vše při ruce. Jakoukoliv instituci, na kterou si vzpomene. Pro ty, kteří mají rádi ruch oproti samotě. Výhodou této části Ostravy je určitě to, že je z ní snadno dostupná každá další oblast. Ať už autem nebo městskou hromadnou dopravou, většinou se všude do půl hodiny dostanete. Tudíž pro ty, kteří chtějí třeba vyrazit do centra za zábavou a budou se vracet pozdě v noci, nebo nad ránem, určitě nebude strašák, že nežijí v centru, ale v Ostravě Dubině. 

                                                   

Když jsme se ptali lidí kolem nás, co by řekli o části Ostrava Dubina, tak jednoznačně z jejich úst zaznívala věta, že je ideálním řešením bydlení pro starší lidi, kteří mají rádi všechno hned za rohem, ale také pro mladé, kteří nutně k životu nepotřebují kulturní akce, a pokud ano, nebude jim vadit se někde přiblížit či popojet.

Velkou výhodou je, že se zde nachází Sportovní hala, kterou můžete využít ke všem sportům, které vás napadnou. Jako příklad si zde můžete zahrát volejbal, ping pong, basketbal nebo třeba futsal. Samozřejmostí je také Sport bar, kde po zápase můžete se svými spoluhráči, ale také protihráči posedět.

                                                   

Když to tedy shrneme, ač se to nezdá, tak sídliště Ostrava Dubina vám může hodně nabídnout. Pokud hledáte bydlení v panelovém domě, kde se staráte pouze o svůj byt a nic jiného, je to dobré řešení.

Kde inzerujeme?