Evidenční číslo: 316
Typ: V bloku
Adresa: Fučíkova, Příbor, Nový Jičín
Cena: 16 990Kč/měs
16 990Kč/měs

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní nabídku pronájmu bytu 2+1 v Příbore, který je ideální volbou pro ty, kteří hledají útulné bydlení s moderním vybavením.

Užitná plocha bytu je chytře rozvržena do dvou pokojů a kuchyně, což poskytuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení jednotlivce, páru či malé rodiny.
Interiér bytu je pečlivě udržovaný a díky kamnům v obývacím pokoji nabízí velmi útulnou a domáckou atmosféru. Tato jedinečná vlastnost nejen zvyšuje estetickou hodnotu vašeho nového domova, ale také nabízí alternativní a úsporný způsob vytápění.

Byt se nachází v žádané a klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace a mnoho dalších služeb. Lokalita také poskytuje vynikající dopravní spojení do všech částí města.

Cena pronájmu reflektuje nejen stav a polohu bytu a činí 16.990,- Kč, Kauce ve výši 20.000,- Kč provize pro RK ve výši 2 měsíčních nájmů.

Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost užívat si pohodové bydlení s nádechem tradičních hodnot. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte nás. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme přesvědčeni, že tento byt bude pro vás tou pravou volbou na pronájem.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: V bloku
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Fučíkova, Příbor, Nový Jičín

Počty místností, umístění

Počet místností: 2
Patro, podlaží: 3. podlaží
Typ objektu: 1. podlaží

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Typ vytápění objektu:

Lokální plynové

Máte otázku?

Eva Kršiaková - zákaznická linka

+420 776406306 +420 776406306

Kde inzerujeme?