Evidenční číslo: 0244
Adresa: Frymburk, Český Krumlov
Cena: Info v RK
Poznámka k ceně: Včetně právního servisu a poplatků
Info v RK

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Strategicky skvěle umístěný apartmán na okraji areálu Wellness Hotelu Frymburk, je skvělou investicí jak pro Vaší dovolenou, tak pro krátkodobý pronájem. Blízkost hotelových služeb a skvělé vybavení apartmánu zaručuje vysokou poptávku po krátkodobém ubytování. 
Nabízíme vám prostorný apartmán o dispozici 3+kk o celkové velikosti 91,8 m2 podlahové plochy a k tomu 78m2 terasy s grilem a venkovním posezením. Apartmán se nachází ve Frymburku jedním z nejhezčích míst u Lipenského jezera. Apartmán je pouhých 140m od jezera s krásným výhledem. Apartmán se skládá z obývacího pokoje, jehož součástí je kuchyň celková velikost 36,5 m2, chodbička s úložnými prostory (18,12 m2), zádveří - úložný prostor ( 3,31 m2), koupelna s vanou i sprchovým koutem (7 m2) samostatné WC, Manželská ložnice s šatnou (16 m2), druhá ložnice s oddělenými postelemi (10,95 m2). K apartmánu náleží venkovní uzamykatelný úložný box na kola nebo lyže, prostorná terasa s venkovním posezením a grilem o velikosti 78 m2. Parkovat je možné přímo před budovou. 

Obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním stolem vám nabídne dostatek prostoru pro relax v rodinném kruhu i zábavu s přáteli. Pohodlný rozkládací gauč rozšíří spaní o další dvě místa, v apartmánu tedy lze ubytovat až 6 osob. A pokud byste měli prostoru málo, stačí si otevřít dveře na venkovní terasu, kterou si zamilujete obzvláště v letních měsících. Posezení, gril pohoda.....Terasa je orientován na jih, takže budete mít zajištěný dostatek světla až do pozdních odpoledních hodin. Nedostatkem prostoru rozhodně trpět nebudete. Oceníte zejména kvalitní zpracování kuchyně a zařizovacích předmětů, které byly vyhotoveny na míru.

Apartmán se nachází v přízemí novostavby kolaudované v roce 2019. Byt je téměř nový, byl krátkodobě pronajímán a lze tedy doložit obsazenost a ekonomické výsledky. Celkové měsíční náklady dle předepsaného evidenčního listu činní 5 086,- Kč.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Frymburk, Český Krumlov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s poplatky, s provizí RK

Plochy

Plocha terasy: 78m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 1. podlaží
Počet NP: 1
Počet PP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Terasa, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice

Další údaje

Zdroj vody:

Místní zdroj

Telekomunikace:

Internet, Kabelové rozvody, Ostatní

Přístupová cesta:

Betonová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?