Focení a natáčení

Focení a natáčení

Při výběru nového bydlení vychází potenciální zájemci v prvopočátku z fotek uveřejněných na internetu. Kvalitní fotografie jsou proto velice důležitou součástí prezentace prodávané nemovitosti.

V týmu máme profesionální fotografy, kteří nemovitost nafotí a fotky v počítači správně upraví. Tyto fotografie určitě vyzdvihnou pozitiva Vaši nemovitost a pomůžou k urychlení prodeje.

K focení je používána profesionální zdrcadlovka Nikon a širokoúhlý objektiv. Její jedinečnost tkví v zachycení celého prostoru dané místnosti v jedné fotografii. Skvělých výsledků docílíme použitím stativu, velmi často technologií HDR (skládané expozice). Jen technika krásné fotky neudělá, další neméně důležitou součástí procesu je to, že náš grafik pomocí speciálních programů fotografie upraví do konečné verze k veřejné prezentaci.

U rozměrnějších bytů či domů natáčíme videa, díky kterému si potenciální zájemci budou moci reálně představit bydlení ve Vašem dosavadním domově. K natáčení používáme nejmodernější zařízení, např. drony, tímto můžeme budoucím kupujícím ukázat i blízké okolí z ptačí perspektivy.

Zaujali jsme Vás? Napište nám!

Kde inzerujeme?