Ostrava a její sportovní vyžití

Ostrava a její sportovní vyžití

Pro všechny milovníky jakéhokoliv sportu, nabízí město Ostrava nepřeberné množství sportovních událostí. Ať už hledáte aktivitu pro sebe, své děti či se jen chcete na nějaké týmy podívat, je zde plno akcí, které se do tohoto článku ani nevejdou.


Krátce se zmíníme o některých alternativách, abychom vám lehce představili, co vše se v Ostravě dá dělat.


Nejdříve se podíváme za sportem pro děti, kam s nimi můžete vyrazit nebo nechat své děti aktivně se zúčastnit. Variant je spousta, ale ze zkušenosti víme, že děti rády cvičí, proto jsou v Ostravě kurzy, které nabírají dětské členy. Mezi ně patří třeba TJ Sokol Vítkovice, jenž přibírá do tanečních kurzů nebo do moderní gymnastiky. Můžete své ratolesti přihlásit do boxu, badmintonu, basketbalu či hokeje. Pokud patří vaše děti mezi nesportovce, tak určitě za zmínku stojí akce s názvem Cesta pohádkovým lesem, kterou s nimi můžete projít a děti se potkají nejen se strašidly, ale také si zahrají různé hry a užijí si spoustu zábavy.

                                                

Dospělí se můžou hlásit, jak do různých náborů, tak také aktivně závodit. V nejbližší době bude probíhat závod v běhu Run Tour nebo v In-line bruslení, a společnost TRIEXPERT Ostrava dokonce vede tréninky pro běžce začátečníky i pokročilé. Pořádá se také třeba Stará Bělá Open 2018  což je tenisový turnaj dospělých. Těch možností, které by se tady daly vypsat je hodně, nejideálnější bude vás v případě zájmu odkázat na stránku www.sportujvostrave.cz, kde se dozvíte vše o tom, jak a kde spálit přebytečnou energii nejen svou, ale i svých dětí.


A jestli spadáte do třetí kategorie, to znamená kategorie sportovních diváků, tak vězte, že v Ostravě máte možnost chodit na extraligový hokej, extraligové zápasy stolního tenisu, na baseball SKSB Arrows Ostrava, fotbal nebo volejbal. Nutno podotknout, že zde nejsou vypsány všechny varianty, protože by to nikdo nečetl a každý má rád něco jiného, takže jde jen o to, abychom vás ujistili, že v naší Ostravě je se na co dívat!

Kde inzerujeme?