Život v Ostravě Kam s dětmi, když v Ostravě prší

Kam s dětmi, když v Ostravě prší

Právě nastává ta chvíle, kdy se počasí venku začne kazit. Častější déšť, chladný vítr. Podzim už o sobě dává vědět. A vy máte doma děti, které se nudí, vymýšlejí skopičiny a přemýšlíte, jak je zabavit, abyste od nich měli alespoň na chvilku klid.

Přinášíme vám pár tipů, kam s dětmi v tomto nepříliš příznivém počasí vyrazit. 

První volbou je Funpark Žirafa. Tento areál se nachází v Ostravě Zábřehu, hned vedle Avion Shopping parku. Zde se děti můžou dosyta vyblbnout na více než dvou tisících tří set metrech čtverečních, jenž jsou, beze zbytku, zaplněny atrakcemi pro děti všeho věku. Najdete tady vše, na co si vzpomenete, od bazénků plných míčku, až po moderní 9D kino. Samozřejmě je zde myšleno i na rodiče, takže můžete s klidným svědomím pustit své děti do víru dění a vy si sami vychutnáte v klidu a pohodě svou kávu třeba i s něčím sladkým k zakousnutí. Otevřeno mají od pondělí do neděle, v čase od devíti ráno do sedmi večer. 

                                             

Další možností je Jojo park Ostrava. Nachází se kousek od zábavního parku Žirafa, tedy také v Ostravě Zábřehu v blízkosti Avion Shopping parku. Je o něco menší, jeho plocha činí tisíc metrů čtverečních, ale opět zde naleznete všechno, co vás napadne při slovním spojení děti zábava. Navíc se Jojo park pyšní prolézacím labyrintem s překážkami různé obtížnosti na ploše 110 metrů čtverečních, který podporuje zdravý tělesný rozvoj dětí. A krom této atrakce zde najdete třeba skákací hrad, trampolínu, stolní tenis nebo minigolf. A samozřejmě kavárnu pro unavené rodiče.

                                             

A jako poslední tip vám představíme stálou expozici na Výstavišti Černá louka a jedná se o expozici historických motocyklů. Pokud máte syna, jistě ocení jakékoliv vozidlo. Historické motocykly jsou majetkem akademického sochaře Miroslava Rybičky, který je věnoval Moravskoslezskému kraji. Předtím je téměř 50 let sbíral a restauroval. Čeká na vás 42 strojů z období 20. 70. let minulého století, od všech předních světových výrobců.

                                             


Věříme, že si něco z našich tipů vyberete a vyzkoušíte. Přejeme při tom výběru šťastnou ruku a zábavu na celý den!

Kde inzerujeme?