Evidenční číslo: 316
Typ: V bloku
Adresa: Fučíkova, Příbor, Nový Jičín
Cena: 2 835 000Kč
2 835 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní nabídku bytu 2+1 v Příbore, který je ideální volbou pro ty, kteří hledají útulný domov nebo výhodnou investici.
Užitná plocha bytu je ideálně rozvržena do dvou pokojů plus kuchyně, čímž poskytuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení jednotlivce, páru či malé rodiny.

Interiér bytu je udržovaný a díky kamnům v obývacím pokoji působí velmi útulně a domácky. Tato jedinečná vlastnost nejen zvýší estetickou hodnotu vašeho nového domova, ale také poskytne alternativní a úsporný způsob vytápění.

Byt se nachází v žádané a klidné lokalitě, která nabízí veškerou občanskou vybavenost školy, školky, obchody, restaurace a mnoho dalších služeb, stejně jako vynikající dopravní spojení do všech částí města.

Cena bytu reflektuje nejen jeho stav a polohu, ale i přidanou hodnotu, kterou představují kamna. Byt bude na podzim převeden do osobního vlastnictví.

Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost vstoupit do světa pohodového bydlení s nádechem tradičních hodnot. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme přesvědčeni, že tento byt bude pro vás tou pravou volbou.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: V bloku
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Fučíkova, Příbor, Nový Jičín
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Počty místností, umístění

Počet místností: 2
Patro, podlaží: 3. podlaží
Typ objektu: 1. podlaží

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Typ vytápění objektu:

Lokální plynové

Máte otázku?

Eva Kršiaková - zákaznická linka

+420 776406306 +420 776406306

Kde inzerujeme?