Odhad tržní ceny nemovitosti

Odhad tržní ceny nemovitosti

Při prodeji nemovitosti je velice důležité určit její správnou cenu. Není to však úplně jednoduché a často se stává, že majitel nedokáže reálně ohodnotit svou nemovitost. Díky spolupráci s námi se nemusíte obávat, že by Vaše nemovitost byla prodána pod cenou. Pro výpočet reálné kupní ceny využíváme nejmodernější techniky s napojením na katastr nemovitostí, dokážeme tak vyhodnotit průměrnou cenu na m2 dle lokalizace s ohledem na všechny prodané nemovitosti v historii a čase.

Nově poskytujeme i odhad třžního nájemného, které určí aktuální výši nájemného za Vaši nemovitost.

Odhad tržní ceny a jeho zpracování

Odhad zpracovává náš specialista na nemovitosti s dlouholetými zkušenostmi na trhu. Při stanovování ceny vychází z cenových map regionu a individuálního posouzení skutečného stavu nemovitosti.

Odhady jsme již zpracovávali v těchto městech: Ostrava, Opava, Frýdek-Místek, Havířov, Karviná, Olomouc, Zlín, Vsetín, Hranice, Přerov,...

Odhad nemovitosti pro Vás zpracujeme při prodeji, či pronájmu s námi zcela ZDARMA.

V případě zájmu o vypracování odhadu tržní ceny nemovitosti pro dědické, či rozvodové řízení činí cena pouze 1490,- Kč. Pokud by jste se následně rozhodli pro prodej s námi, zaplacenou částku Vám kompletně vrátíme.

Zaujali jsme Vás? Napište nám a staňte se našimi spokojenými klienty!

Kde inzerujeme?