Marketing a aukce nemovitostí

Marketing a aukce nemovitostí

Marketing při prodeji nemovitostí

Jedním z nejdůležitějších aspektů úspěšného a rychlého prodeje nemovitosti je jeho veřejná prezentace. Nabídka nemovitosti musí být lehce dohledatelná a umístěna na co podstatných realitních serverech, kde ji potenciální zájemci nejčastěji hledají.

Vaši nemovitost umístíme nejen na významných realitních serverech, ale také na sociálních sítích, např. na Facebooku. Toto médium v současné době ovlivňuje mnoho prodejů. Díky dlouhodobé vizi našeho zakladatele máme pod správou největší skupinu na nemovitosti na Ostravsku, která má přes 30 tis. členů, zde naše nemovitosti udržujeme vždy nahoře ať jsou dobře viditelné.

Díky spolupráci s finanční společností Flex IN a dalšími firmami v oboru financí, nabídneme nemovitost klientům, kteří aktuálně hledají nové bydlení.

Aukce nemovitostí

V dnešní době velmi důležité téma při prodeji nemovitostí. V případě velké poptávky jsme schopni zajistit aukci nemovitosti, případně i neveřejnou lecitaci o ceně. Díky čemuž dokážeme zvednout inzerovanou cenu i o několik % nahoru. V případě dobrého uchopení kompletního prodeje od marketingu, správného vedení prohlídek a celého realitního obchodu dokážeme díky aukci, či lecitaci navýšit cenu i o 20 % z původní ceny.

Kontaktujte nás

Kde inzerujeme?