Homestaging + bytový design + rekonstrukce

Homestaging + bytový design + rekonstrukce

Homestaging

Homestaging je jedinečná služba, která před prodejem pozvedne Vaši nemovitost na vyšší úroveň. Jedná se o úpravu Vašeho domu či bytu do podoby, která přitáhne pozornost potenciálních kupujících. Cílem je dosáhnout toho, aby se Váš dosavadní domov stal co nejatraktivnější nemovitostí pro co největší počet potenciálních zájemců a aby se prodala v co nejkratším čase, za co nejvyšší cenu.

Bytový design

Nevíte si rady se zařizováním interiéru nemovitosti, kterou jste si koupili? V našem týmu máme skvělého bytového architekta, který Vám ochotně pomůže. Bytový architekt v prvopočátku vyměří prostor, zpracuje návrh dispozičního řešení a vytvoří Vám několik počítačových vizualizací. Následně Vám pomůže s návrhem nebo výběrem nábytku, podlahových krytin, osvětlením a také Vám poradí při výběru barev a dezénu.

Rekonstrukce

V případě, že kupujete starší nemovitost, ne vždy splňuje Vaše představy o hezkém bydlení. Obyčejně již při jejím obstarávání víte, že některé její části budete chtít zrekonstruovat. Doporučíme Vám spolehlivé řemeslníky, jejichž práce je velice kvalitní a rekonstrukci Vám udělají za velice příznivou cenu.

Před/Po

Zaujali jsme Vás? Napište nám!

Kde inzerujeme?