Financování, pojištění a výkup nemovitostí

Financování, pojištění a výkup nemovitostí

Financování nemovitostí

Podařilo se Vám najít nemovitost, která se Vám líbí, avšak nemáte na ni dostatek finančních prostředků? Díky úzké spolupráci se společností Flex IN Vám zajistíme finančního specialistu, který Vám pomůže při výběru a zpracování nejvýhodnější hypotéky s nejnižší úrokovou sazbou. Finanční specialisté mají dlouholeté zkušenosti na finančním trhu a zajistí Vám financování, na které byste bez jejich pomoci nedosáhli.

Pojištění nemovitostí

Pojištění nemovitosti úzce souvisí s její koupí a financováním. Finanční specialista Vám kromě hypotéky poradí s výběrem kvalitního a cenově výhodného pojištění Vaší nové nemovitosti.

Díky intenzivní spolupráci s pojišťovnami Vám zajistíme nadstandartní slevy, které určitě zatraktivní jeho ceny.

Výkup nemovitostí

Potřebujete rychle prodat nemovitost, nemáte čas čekat na prodej standardní cestou? Potřebujete vyřešit svou finanční situaci nebo máte problém s exekucí? Nové bydlení již máte vyřešeno, avšak stále nemáte prodanou starou nemovitost?

Vykupujeme domy, byty, chaty i pozemky v osobním vlastnictví. Výkup nemovitostí s právními vadami (exekuce, břemena, zástavy apod.) není pro nás problém.

Náš investiční specialista Vaši nemovitost posoudí a vyhodnotí problematiku prodeje na základě dostupných právních dokumentů a relevantních informací. Následně stanoví konkrétní nabídku na možný výkup za hotové peníze. Vše řešíme velmi rychle, u většiny případů do 24 hodin a v dalších 24 hodinách vyplácíme. Vzhledem k tomu, že jsme 100% dcerou finančně poradenské společnosti, finance pro nás nejsou problém.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat

Kde inzerujeme?